torstai 4. helmikuuta 2016

Pikainen ravintolasuositus Tallinnaan

Ymmärtääkseni Tallinnasta hälistään nyt varsinaisena kulinaristien täsmäkohteena. Kun löysin tämän kuvan puhelimeni kätköistä, halusin tulla jakamaan nopsaa oman vinkkini teille kaikille, jotka jo tietävät, että Tallinnassa voi tehdä muutakin kuin mättää pizzaa naamaan Vapianossa huomattavasti Helsinkiä halvemmalla. Vinkkini on tosi hieman vanha, sillä se on viime talven Tallinnan visiitiltä, mutta nopea vilkaisu TripAdvisoriin kertoo, että ravintola keikkuu Tallinnan parhaiden ravintoloiden top25:ssä edelleen.

Ravintola on nimeltään Kolm Sibulat ja se sijaitsee kohtuullisen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Ravintola on kaunis ja tunnelmallinen ja ruokalista sisältää sopivan mielikuvituksellista, mutta kuitenkin suoraviivaisen oloista fuusioruokaa. Itse söin mehukasta ankanrintaa, ystäväni valitsi Aasiasta inspiroituneen keiton. Molemmat ruoat olivat erinomaisia, samoin palvelu ja tunnelma. Niin ja ravintolassa itse tehty leipä! Koska a) vierailustani ravintolassa on aikaa ja b) en ole varsinaisesti mikään kulinaristi (vaikka hyvää ruokaa arvostankin), jää tämä vinkkini nyt hieman pintapuoliseksi. Kuviakaan ei ole säilynyt kuin tämä yksi. Kuitenkin joka kerta, kun joku mainitsee Tallinnan, tulee tämä tyylikäs ja habitustaan edullisempi paikka mieleeni.

Käy ihmeessä kokeilemassa, jos mielit viedä Tallinnan vierailusi "uudelle tasolle" ja uskaltaudut vanhankaupungin muurien ulkopuolelle!


Ps. Toinen ihana paikka on ehkä monelle jo tuttu, mutta jos et ole vielä kuullut Vegan Restoran V:stä, parhaasta vegaaniraflasta jossa minä ja moni muukin on käynyt, niin nyt olet. Jos tää ravintola olisi ihminen, antaisin sille ihan mielettömän halin, sanoi ystäväni osuvasti kun nuolimme lusikoitamme kolmen ruokalajin LOUNAAN jälkeen. Mieletön paikka tämäkin, tänne kannattaa tosin varata pöytä etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti